WAT ZIJN WE?

wat zijn we?

Wat we zijn? We zijn u, lieve gasten! U bent de ziel van de Bonte Koe. Wij scheppen de voorwaarden. Prachtig interieur, indrukwekkende geschiedenis, sfeer. Wij doen ons best; fijne drankjes, betrokken bediening……

Maar u bent café de Bonte Koe. U en alle gasten die samen in die meer dan honderd jaar de Koe bezoeken. En het café gevormd hebben. Geniet van de mensen om u heen. Voel de geest van al die bijzondere mensen die in al die jaren goede reden hadden om hier te komen.

Dank u voor uw komst. Dank u voor dit bijzondere plekje Leiden.

In een steegje, het zoeken meer dan waard.

Café de Bonte Koe (1880?) is een prachtig klassiek café met een lange en enthousiaste geschiedenis. De Bonte Koe is het café dat je hoopt te vinden als je door een onbekende stad dwaalt. Het café dat in je gedachten ontstaat als je Drs. P hoort. Simon Carmiggelt (wie is dat?) leest. Kroeg. Vader Abraham. Klassiek Hollands erfgoed. Pareltje, warme deken.

.

Een sneuvelcafé noemde Rudy van Haperen het. Als je binnenkomt vergeet je de tijd en kom je te laat op al je volgende afspraken.

Schoonheid, vergleden tijd, warmte, bijzonder zijn trefwoorden.

Toen
En nu

wie zijn we?

Prachtige teams van barkeepers hebben in al die jaren achter de tap gestaan. Vriendschappen voor het leven zijn er gesmeed, huwelijken zijn er gesloten, waarvan weer zonen en dochters achter de bar gestaan hebben. Dit is het team van dit moment.

Dit is Sandra. Sandra geeft dagelijks leiding aan de Bonte Koe. Met onvermoeibaar enthousiasme en een grote liefde voor de Bonte Koe.

Saskia is tientallen jaren het hart en de ziel van de Bonte Koe. Ze is er nog dagelijks te vinden en is steun en toeverlaat voor Sandra.

Frans ondersteunt Saskia en Sandra van afstand .